21-11-08

Vakantie in Limburg

Hasselt

hasseltHasselt is de hoofdstad van de provincie Limburg. Limburg is werkelijk een streek om tot rust te komen en biedt heel wat avontuurlijke mogelijkheden voor de fietsfanaten onder ons. Vanuit Hasselt kan men makkelijk het Limburgse hinterland (Belgisch - Nederlands ) gaan verkennen en dit zelf over de Nederlandse grens.

Er zijn meerdere hotels in Hasselt doch een groot deel van de hotels in Hasselt maakt deel uit van de groep Accor en dit ten nadele van de charme van de hotels. Het Parkhotel in Hasselt is een absolute aanrader indien men wil rustig verblijven in Hasselt.

Het Parkhotel Hasselt biedt alle moderne comfort. Men vindt vlak voor het Parkhotel ook een lekker restaurantje waar men 's avonds of 's middags rustig en uitgebreid kan dineren.

In Limburg zijn er uiteraard nog een aantal andere plaatsen en steden waar men kan verblijven tijdens een fietsweek of weekendje. Vergeet niet de Hoge Venen, die ook in Limburg gelegen zijn en toch wel een belangrijk natuurgebied is in België

In Maaseik is er het prachtige Kasteel Wurfeld te Maaseik waar men heerlijk kan overnachten in alle rust.

In Genk kan men altijd een goed bed vinden in hotel 't Hert.

In Diest vindt men het Hotel Prins van Oranje, van waaruit men de streek kan gaan verkennen.

16:39 Gepost door reisineigenland in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: limburg, belgie, hasselt, genk, diest, maaseik, fietsen, hoge venen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.